Toimisto

Täällä sinua varten

Irma Pahlman

Irma Pahlman on koulutukseltaan oikeustieteen tohtori ja MBA (University of Wales). Hän on myös ansainnut varatuomarin arvonimen. Hänellä on kokemusta lainvalmistelusta ministeriöissä ja tuomarin työstä. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä, kirjoittanut laajalti oikeustieteellistä kirjallisuutta sekä luennoinut korkeakoulussa niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänen erityisosaamiseensa kuuluu sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön ja potilaan oikeudelliset kysymykset sekä tietosuoja ja salassapito.
Vanhempi neuvonantaja, Oikeustieteen tohtori, MBA
05 223 4900
info@almgren-sankamo.fi

tutustu artikkeleihin:

Toimistomme arvot

Asiakaskeskeisyys ja tehokkuus

Meillä asiakkaan etu kuuluu keskiöön. Reagoimme vaihtuviin olosuhteisiin nopeasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti. Me tasoitamme tien, jotta asiakkaamme voi hengähtää ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Korkea laatu

Toimistomme tarjoaa korkealaatuista asiantuntijapalvelua, jolla saamme aikaan pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Korkean laadun varmistamiseksi panostamme jatkuvaan ammattiosaamisen kehittämiseen.

Ammattietiikka

Toimistomme palvelee eettisesti ja arvostaen asiakkaidemme luottamusta. Meillä asiakas tietää aina saavansa oikea-aikaisen ja rehellisen asiantuntijanäkemyksemme ratkaisumalleineen kussakin olosuhteessa.

Perintäkarhut

Almgren & Sankamo Lakiasiaintoimistojen yhteydessä toimivalla Perintäkarhuilla on yli 20 vuoden kokemus perintätoiminnasta. Huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet, joiden mukaan valitsemme parhaat keinot saatavien perintään ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää