Toimisto

Täällä sinua varten

Jari Sotka

Jari Sotka on toiminut lakimiehenä ja asianajajana niin asianajotoimistoissa ja yrityksissä yli 20 vuoden ajan. Hän palvelee pk-yrityksiä ja perheyrityksiä sekä mm. IT- ja teknologia alan yrityksiä sekä teollisuusyrityksiä. Hänen osaamisalueensa ovat yhtiöoikeus, yrityskaupat- ja järjestelyt, sopimusoikeus sekä maksukyvyttömyysasiat, eli yrityssaneeraukset ja konkurssit. Hän myös edustaa asiakkaitamme eri riidanratkaisu menettelyissä eri tuomioistuimissa ja välimiesoikeudessa sekä sovintomenettelyissä.
Osakas, Lakimies, OTM, MBA
040 544 0610
jari.sotka@almgren-sankamo.fi

Toimistomme arvot

Asiakaskeskeisyys ja tehokkuus

Meillä asiakkaan etu kuuluu keskiöön. Reagoimme vaihtuviin olosuhteisiin nopeasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti. Me tasoitamme tien, jotta asiakkaamme voi hengähtää ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Korkea laatu

Toimistomme tarjoaa korkealaatuista asiantuntijapalvelua, jolla saamme aikaan pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Korkean laadun varmistamiseksi panostamme jatkuvaan ammattiosaamisen kehittämiseen.

Ammattietiikka

Toimistomme palvelee eettisesti ja arvostaen asiakkaidemme luottamusta. Meillä asiakas tietää aina saavansa oikea-aikaisen ja rehellisen asiantuntijanäkemyksemme ratkaisumalleineen kussakin olosuhteessa.

Perintäkarhut

Almgren & Sankamo Lakiasiaintoimistojen yhteydessä toimivalla Perintäkarhuilla on yli 20 vuoden kokemus perintätoiminnasta. Huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet, joiden mukaan valitsemme parhaat keinot saatavien perintään ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää