fbpx

Artikkelit

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme vahvistusta

Haemme yritysjärjestelyryhmäämme Helsingin toimistoon lakimiestä. Edellytämme lakimieheltä yhtiö- ja sopimusoikeuden osaamista sekä vero-oikeuden ymmärrystä. Tarkoituksemme on auttaa yrityksiä menestymään ja tämä edellyttää asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteiden nopeaa hahmottamista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. 

Arvostamme paitsi erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi myös hyvää argumentointikykyä. Lakimiehiltämme odotamme reipasta ja itsenäistä otetta työhön sekä työnjäljen korkeaa laatua. 

Lakimiehen tehtävään voi hakea lähettämällä työhakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen matti.sankamo@almgren-sankamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Jari Sotka 040 544 0610. Lakimies palkataan heti, kun sopiva löytyy.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko pysyä perillä yrityksemme sekä toimialamme ajankohtaisista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme antamalla sähköpostiosoitteesi!

* Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitteeni lisätään Almgren & Sankamo Oy:n postituslistaan. Olen lukenut ja hyväksyn Almgren & Sankamo Oy:n tietosuojakäytännön.

Voit peruuttaa tilauskirjeen koska vain, sähköpostiemme alaosasta.