Toimisto

Täällä sinua varten

Veikko Almgren

Veikko Almgren on ennen siirtymistään toimistoomme osakkaaksi vuonna 1992 työskennellyt pankinjohtajana. MBA -tutkintonsa hän suoritti vuonna 1998. Hänellä on vankkaa talous- ja yritysosaamista, jota asiakkaamme suuresti arvostavat. Hänen eritysosaamistaan ovat yrityssaneeraukset, joita hän hoitanut useita satoja vuodesta 1993 lukien. Hänen muut osaamisalueensa ovat yhtiöoikeus, yrityskaupat- ja järjestelyt sekä maksukyvyttömyys- ja konkurssiasiat. Lisäksi hänellä pitkä kokemus talousrikosasioista. Hän myös edustaa asiakkaitamme eri tuomioistuimissa ja välimiesoikeudessa.
Lakimies, VT, MBA
050 070 4278
veikko.almgren@almgren-sankamo.fi

tutustu artikkeleihin:

Toimistomme arvot

Asiakaskeskeisyys ja tehokkuus

Meillä asiakkaan etu kuuluu keskiöön. Reagoimme vaihtuviin olosuhteisiin nopeasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti. Me tasoitamme tien, jotta asiakkaamme voi hengähtää ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Korkea laatu

Toimistomme tarjoaa korkealaatuista asiantuntijapalvelua, jolla saamme aikaan pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Korkean laadun varmistamiseksi panostamme jatkuvaan ammattiosaamisen kehittämiseen.

Ammattietiikka

Toimistomme palvelee eettisesti ja arvostaen asiakkaidemme luottamusta. Meillä asiakas tietää aina saavansa oikea-aikaisen ja rehellisen asiantuntijanäkemyksemme ratkaisumalleineen kussakin olosuhteessa.

Perintäkarhut

Almgren & Sankamo Lakiasiaintoimistojen yhteydessä toimivalla Perintäkarhuilla on yli 20 vuoden kokemus perintätoiminnasta. Huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet, joiden mukaan valitsemme parhaat keinot saatavien perintään ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää