fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Oikeudenkäynti

Oikeudenkäynti­tiimimme on huipputason juristijoukko, jolla on sydän pelissä ja voitto mielessä. Me haluamme voittaa sinun oikeuden­käyntisi.

Meillä on monipuolista kokemusta niin kaupallisista riita-asioista kuin rikos­oikeudenkäynneistä. Hoidamme useita korkean profiilin oikeuden­käyntejä.

Jokaisen saamamme toimeksiannon alussa perehdymme asiaasi perusteellisesti ja kartoitamme sekä riskit että menestymis­mahdollisuutemme.

Alkupalaverista liikkeelle

Lopputuloksen kannalta oikeudenkäynnin ensiaskeleet ovat kohtalokkaampia kuin moni ajattelee. Virhesiirto alussa kostautuu usein loppua myöten.

Tämän vuoksi suosittelemme, että käännyt puoleemme varhaisessa vaiheessa, ja valmistaudut alku­palaveriin keräämällä asiaasi koskevaa aineistoa.

Tämän jälkeen ryhdymme hanakasti töihin.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Varaa kalenteristamme sinulle parhaiten sopiva aika tästä: 

Varaa aika

Ota yhteyttä

    Sinua saattaa kiinnostaa myös:

    Välimiesoikeus käräjöinnin vaihtoehtona

    Käräjäoikeus riitojen ratkaisupaikkana Normaali sopimusriitojen ratkaisupaikka, eli käräjäoikeus, ei mielestäni ole monipolvisten liike-elämän sopimusten erimielisyyksien ratkaisuun läheskään aina sopiva. Syynä tähän on se, että käräjäoikeus

    Talousrikos ja rikosoikeudellinen tahallisuus

    Moni asettaa yhtäläisyysmerkin ulkoisen teon ja rikokseen syyllistymisen välille. Rikos edellyttää kuitenkin pääsääntöisesti myös tahallisuutta, miksi tuomioistuimen on arvioitava paitsi teon olosuhteita, ulkoista tekoa, myös