Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Oikeudenkäynti

Kun oikeudenkäynti osuu omalle kohdalle, sen lopputulos merkitsee paljon. Tällöin tarvitaan juristia, joka on oman alansa hermolla ja sitkeästi ajaa sinun asiaasi – ja samalla kääntää jokaisen kiven. Toimistomme juristit toimivat juuri näin, ja ovat alansa huippua.   

Riita-asioita hoidamme laaja-alaisesti niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesoikeudessa.  Hoitamamme riita-asiat koskevat muun muassa sopimus-, rakennus- ja työoikeutta.

Meillä on monipuolista kokemusta rikosoikeudenkäynneistä rikostyypistä riippumatta. Erityisosaamisemme kohdistuu talous-, ympäristö-, virka- ja sananvapausrikoksiin. Hoidamme myös korkean profiilin oikeudenkäyntejä.

Alkupalaverista liikkeelle

Lopputuloksen kannalta oikeudenkäynnin ensiaskeleet ovat tärkeämpiä kuin moni ajattelisi. Virhesiirto alussa kostautuu usein loppua myöten. 

Jokaisen saamamme toimeksiannon alussa perehdymme asiaan perusteellisesti ja kartoitamme sekä riskit että menestymismahdollisuutemme tuomioistuimessa. Tämän jälkeen ehdotamme asiakkaallemme menestyksekkäintä toimintamallia, ja ryhdymme töihin.

Onnistuneen asianhoidon kannalta alkupalaverin merkitys on ratkaiseva. Valmistaudu siihen keräämällä paitsi omat ajatuksesi, myös kaikki muu asiaan vaikuttava aineisto. Neuvomme on, että varaat tähän vaiheeseen hyvin aikaa, sillä perusteellinen kartoitus helpottaa työtämme. Näillä eväillä saamme asiasi kerralla korjatuksi, jos nopea ratkaisu on mahdollinen, tai menestyksekkäästi eteenpäin, jos asia on siirtymässä tuomioistuimeen.    

Etenemismalli

Aloituspalaverissa kartoitamme erilaisia ratkaisumalleja, joista todennäköisesti vain osasta olet kuullut aikaisemmin. Oikeudellinen toimintakenttä yllättää toisinaan nopeammilla ja kustannustehokkaammilla ratkaisuilla, kuin mitä ehkä olet itse ajatellut. Kun etenemismallista on sovittu, asia ajetaan määrätietoisesti maaliin.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Varaa kalenteristamme sinulle parhaiten sopiva aika tästä: 

Varaa aika

Ota yhteyttä

    Sinua saattaa kiinnostaa myös:

    Välimiesoikeus käräjöinnin vaihtoehtona

    Käräjäoikeus riitojen ratkaisupaikkana Normaali sopimusriitojen ratkaisupaikka, eli käräjäoikeus, ei mielestäni ole monipolvisten liike-elämän sopimusten erimielisyyksien ratkaisuun läheskään aina sopiva. Syynä tähän on se, että käräjäoikeus

    Talousrikos ja rikosoikeudellinen tahallisuus

    Moni asettaa yhtäläisyysmerkin ulkoisen teon ja rikokseen syyllistymisen välille. Rikos edellyttää kuitenkin pääsääntöisesti myös tahallisuutta, miksi tuomioistuimen on arvioitava paitsi teon olosuhteita, ulkoista tekoa, myös