fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Yritysasiakkaiden lakiasiat

Almgren & Sankamo on perinteinen lakitoimisto, jonka juuret vievät vuoteen 1984. Vuosikymmenten saatossa toimistomme on kartuttanut erikoisosaamista kahdella osa-alueella: vaativissa yritysjuridiikan toimeksiannoissa ja oikeudenkäynneissä.

Menestyvä liiketoiminta edellyttää ennakointia ja yleensä myös oikeudellista konsultointia ajoissa. Tarjoamme oikeudellisia palveluja yrityksen koko elinkaaren ajalle, aina perustamisasiakirjojen laatimisesta omistajanvaihdoksiin. Meillä on vuosikymmenten kokemus yrittäjien avustamisesta sekä In-House -juristin palveluna että yksittäisinä toimeksiantoina. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, ja suurin osa asiakkaistamme on käyttänyt palveluitamme jo vuosia

Aina uuden asiakkaan kanssa pyrimme perehtymään yrityksen liiketoimintaan ja liiketoimintaympäristöön sekä tavoitteisiin. Palvelemme aina asiantuntevasti ja tehokkaasti niin, että lopputulos on optimoitu asiakkaalle parhaalla tavalla.

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista yhtiöoikeudellisista toimeksiannoista ja haastavista yritysjärjestelyistä. Perinteisen teollisuuden ja sen alihankkijoiden oikeudelliset asiat kuten myös rakentamisen juridiikka on meidän perinteistä toimintakenttäämme. Sopimusoikeus ja työoikeudelliset asiat ovat jokapäiväistä työtämme.

Lisää tietoa toiminnastamme eri oikeudenaloilla löydät oikealla olevista linkeistä. Asiakkaiden mielipiteitä toiminnastamme löydät referenssit valikosta.

Tarjoamme teille mahdollisuuden maksuttomaan n. 20-30 minuutin kartoitukseen ja oikeudelliseen konsultaatioon kokeneen lakimiehen kanssa joko puhelimitse tai TEAMSin välityksellä.

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen

Varaa kalenteristamme sinulle parhaiten sopiva aika tästä: 

Varaa aika

Ota yhteyttä


    Sinua saattaa kiinnostaa myös:

    Konkurssilain väliaikainen muutos 1.2.2020 alkaen

    Uudella väliaikaislailla estetään velkojia hakemasta yrityksiä konkurssiin lyhytkestoisten maksuvaikeuksien perusteella. Konkurssiuhkainen maksukehotus on taas velkojien käytettävissä, mutta sen määräaika pitenee väliaikaisesti 30 päivään.