fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

BBI-Group

"Almgren & Sankamon puolelta osataan asettua asiakkaan asemaan"

BBI Group tekee monipuolista liikkeenjohdon konsultointia. BBI toimii kumppanina mm. strategiakehityksessä, henkilöstöjohtamisessa, talousjohtamisessa, tiedolla johtamisessa sekä kehittää mm. myyntiä ja asiakashallintaa sekä markkinointia ja viestintää. Yhteistyö Almgren & Sankamon kanssa on mutkatonta ja yritysten välillä on hyvä luottamus. BBI Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Noppa nostaa esiin juuri toimivan yhteistyön: ”Almgren & Sankamo on hoitanut lakiasioitamme vuoden verran. Olemme kuitenkin tunteneet Jari Sotkan kanssa pidempään ja olemme tehneet yhteistyötä vuosia. Tämä on mahdollistanut hyvän luottamussuhteen.

Almgren & Sankamo on hoitanut BBI Groupille nimenomaan kasvuun liittyvää juridiikkaa. ”Yrityksemme on kasvanut verkostosta omien työntekijöiden palkkaajaksi, joten viimeisimmät avut ovat liittyneet sopimusjuridiikkaan, kuten työsopimuksiin, osakkuuksiin, johtajasopimuksiin ja muuhun hallintoon liittyviin sopimuksiin. Nämä ovat yrityksen kannalta tärkeitä juttuja, jotka on hyvä tehdä kerralla kuntoon”, Jari Noppa täsmentää. Etenkin sopimusjuridiikka on aihe, jossa tulisi kuunnella lakiasiaintoimiston neuvoja.

Jari Noppa on pitänyt Almgren & Sankamon puolelta hyvänä ominaisuutena myös rohkeutta haastaa asiakas ajoittain. ”Kaikki asiat eivät aina ratkea lakipykäliä noudattamalla, vaan ne voivat olla kaksipiippuisia asioita. Silloin on hyvä kuulla omalta lakiasiantuntijalta valintojen hyödyt ja haitat. Kun kaikki asiat on otettu huomioon ja saadaan rakennettua kestävä malli, palvelu on täydellistä.

Almgren & Sankamon kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Lakiasiantuntijoina he ottavat asiakkaan tarpeet huomioon ja hakevat aina asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. In-House-palvelun avulla pienempikin PK-yritys voi saada oman lakiasiaintoimiston palvelukseensa. ”Almgren & Sankamon puolelta osataan asettua asiakkaan asemaan.

Lisätietoa BBI Group Oy:stä.