fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Midare

Almgren & Sankamo on aina saavutettavissa sekä heidän tiiminsä on toimiva kokonaisuus moneen tarpeeseen

Midare on 35-vuotias perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia ict-palveluita yrityksille, organisaatioille kuin kuluttajille. Heiltä löydät erilaiset laiteratkaisut ja digitalisaation hyödyntämiseen liittyvät palvelut tietoturvasta laitehallintaan. Midare on merkittävä alan toimija Keski-Suomessa, mutta asiakaskuntaa on ympäri Suomen.

Almgren & Sankamo on antanut lakiapua Midarelle mm. sopimus- ja perintäasioihin liittyvissä tilanteissa. Katri Kauppinen Midarelta kertoo, että he löysivät Almgren & Sankamon lakineuvontapalvelun kautta. ”Olemme molemmat Yrittäjien jäseniä. Törmäsimme lakineuvontapalvelun tiimoilta toisiimme. Kun soitin lakipalveluun, Sankamo vastasi. Saimme perusteellista palvelua, joka herätti luottamuksen heidän ammattitaitoonsa. Kun seuraava kerta tuli lakiavulle, käännyimme suoraan heidän puoleensa ja meistä tuli heidän asiakkaitaan.”

Katri Kauppinen kertoo Almgren & Sankamon hoitavan yhteistyön erittäin hyvin. ”Kokemus lakiasiainhoidosta näkyy heidän työskentelyssään. Kun tulee pienikin kysymys, asia selvitetään perinpohjaisesti. Heiltä saa myös ajankohtaiset neuvot, miten kyseisen asian kanssa tulisi edetä.” Katri suosittelee suurella sydämellä Almgren & Sankamoa toisillekin. ”He ovat aina saavutettavissa sekä heidän tiiminsä on toimiva kokonaisuus moneen tarpeeseen.

Lisätietoa Midare Oy:stä.