Avoimet työpaikat

Lakimies, Helsinki

Haemme Helsingin toimistoomme lakimiestä hoitamaan erityisesti riidanratkaisuun, yritysjärjestelyihin ja insolvenssioikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Arvostamme paitsi erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisua myös hyvää argumentointikykyä. Lakimiehiltämme odotamme reipasta ja itsenäistä otetta työhön sekä työnjäljen korkeaa laatua. Hakijalta toivomme muutaman vuoden työkokemusta. Avoinna oleviin työpaikkoihin voit hakea lähettämällä työhakemuksensa ansioluetteloineen osoitteeseen jari.sotka@almgren-sankamo.fi. Työsuhde alkaisi huhtikuussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoa lakimiehen tehtävistä antavat:
Almgren & Sankamon toimistot sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Kouvolassa. Helsingin toimistossa työskentelee 5 lakimiestä ja Kotkan ja Kouvolan toimistoissa työskentelee yhteensä 4 lakimiestä.

Maisterivaiheen lakimiesharjoittelija, Helsinki

Toimintamme kasvua tukeaksemme haemme Helsingin toimipisteeseemme maisterivaiheen traineeta suorittamaan valmistelevaa työtä erityisesti riidanratkaisuun ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Trainee laatii asiakirjaluonnoksia ja tekee oikeudellista selvitystyötä. Toivomme, että hakijalla on opinnoissa notaarivaihe suoritettu.

Arvostamme paitsi erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisua myös hyvää argumentointikykyä. Traineelta odotamme rohkeutta esittää perusteltuja näkemyksiä ja reipasta otetta.

Trainee vuorottelisi toisen traineen kanssa, jolloin työtä olisi 2-3 päivää viikossa. Noudatamme Lakimiesliiton palkkasuositusta. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

Avoinna oleviin työpaikkoihin voit hakea lähettämällä työhakemuksensa ansioluetteloineen osoitteeseen jari.sotka@almgren-sankamo.fi . Työsuhde alkaisi sopimuksen mukaan.

Lisätietoa traineen tehtävistä antavat:

Almgren & Sankamon toimistot sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Kouvolassa. Helsingin toimistossa työskentelee 5 lakimiestä ja Kotkan ja Kouvolan toimistoissa työskentelee yhteensä 4 lakimiestä.

Jaa tietoa avoimista työpaikoista eteenpäin:

Email
LinkedIn