fbpx

Hannu Huostila nimitetty Almgren & Sankamon toimitusjohtajaksi

Hannu Huostila

Hannu Huostila

Toimitusjohtaja, OTK, varatuomari
+358 50 323 1285
hannu.huostila@almgren-sankamo.fi
Kotka

Erikoisalat
Rahoitus, kiinteistö- ja vakuusoikeus, yhtiöoikeus, yrityskaupat- ja järjestelyt sekä yrityssaneeraus-, maksukyvyttömyys- sekä konkurssiasiat.

Keskiviikkona 9.8.2023 Almgren & Sankamon hallitus nimesi yrityksen toimitusjohtajaksi varatuomari Hannu Huostilan.

Hannu Huostila aloitti toimitusjohtajana heti hallituksen päätöksen jälkeen. Yrityksen hallinnollisten tehtävien lisäksi hän toimii edelleen myös lakimiehenä.

Keskittämällä Huostilalle toimitusjohtajan tehtävät, yritys selkeyttää lakimiesten vastuualueita ja mahdollistaa kasvun jatkumisen.

– Kymenlaaksossa meidät tunnetaan hyvin ja se on edelleen tärkeä alue meille. Uudistuksella henkilöstömme aikaa vapautuu nimenomaan pääkaupunkiseudun yritysten auttamiseen, Hannu Huostila toteaa.

Aiemmin Hannu Huostila on toiminut pankkialalla mm. konttorin johtajana sekä yritys- ja asuntolainajohtajana Luxemburgissa.

– Konttorinjohtajan työ vertautuu toimitusjohtajan työhön ja pankkimaailmasta tuttu yrityslukujen tulkinta on sekin luontevaa, kun autamme asiakkaitamme esimerkiksi yrityskaupoissa tai yrityssaneerauksissa, Hannu Huostila kertoo aiempien kokemusten konkretisoitumisesta nykyisessä työssä.

Almgren & Sankamo jatkaa edelleen kasvun mahdollistaneella reseptillä: asiakas maksaa vain tehdystä työstä, asioista viestitään suoraan ja rehellisesti, ollaan ymmärrettäviä ja ihmisläheisiä.

Lopuksi toimitusjohtaja Hannu Huostila muistuttaa yrityksiä, että karikot ja oikeuskäsittelyt ovat vältettävissä.

– In-house -juristipalvelullamme toimimme aina asiakasyrityksen nimissä. Yksinkertaisella yhteydenotolla voi välttää taloudellisesti ja henkisesti rasittavia seuraamuksia.

Lue Hannu Huostilan urasta lisää: https://almgren-sankamo.fi/henkilot/hannu-huostila/

Voimmeko auttaa? Jätä yhteydenottopyyntö!

   Lakitietoutta suoraan sähköpostiisi:

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Saatavan yllättävä vanhentuminen

   Kun saatava vanhenee, sitä ei enää voi tehokkaasti periä. Tämä oikeusriitojen vakio-ongelma ajankohtaistuu erityisesti urakoissa, joissa piilevä virhe paljastuu vasta vuosien kuluttua. Vanhenemisajat ovat sinällään

   Yrityssaneerauksesta apua vaikeina aikoina

   Yritysten painiessa koronaviruksen aiheuttaman asiakas- ja tilauspaon kanssa on eräänä kriisin ratkaisuvaihtoehtona yrityssaneeraus. Saneerausmenettely on mielestäni hyvä keino yrityksen elinkelpoisuuden palauttamiseen sekä yrityksen ja sen omistajien etujen suojelemiseen. Yrityssaneeraus toimii sitä paremmin, mitä aiemmin sitä haetaan.

   Jaa artikkeli eteenpäin:

   Email
   LinkedIn