Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Työoikeus

Me Almgren & Sankamolla autamme asiakkaitamme laajasti erilaisissa työoikeudellista asiantuntemusta edellyttävissä tilanteissa. Palvelemme asiantuntevasti parhaan ratkaisun löytämiseksi työsuhdetta solmittaessa, sen aikana ja päättyessä sekä mahdollisissa myöhemmissä riita-asioissa. Koska ongelma on edullisempi ennakoiden välttää kuin myöhemmin ratkaista, asiakkaamme kääntyvät puoleemme usein jo neuvotteluvaiheessa.

Meillä on vuosikymmenten kokemus työoikeudellisista toimeksiannoista. Konsultoimme myös yritysasiakkaitamme lainsäädännön muutoksiin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteistoimintalaki

Me olemme luotettava ja asiantunteva tuki yhteistoimintamenettelyissä. Arkipäiväämme kuuluu konsultointi, neuvotteluihin osallistuminen sekä sopimusten ja ilmoitusten laatiminen. Yhteistoimintalaki asettaa työnantajalle velvollisuuksia sellaisten liiketoimintamuutosten yhteydessä, joilla on henkilöstövaikutuksia. Tarvittaessa me selvitämme, tuleeko yhteistoimintalaki sovellettavaksi myös asiakasyrityksemme kohdalla. Palvelemme yhteistoimintamenettelyissä kokonaisvaltaisesti ja tavoitteenamme on aina asiakkaan kannalta paras mahdollinen ratkaisumalli.

Oikeudenkäynnit

Milloin asiakkaan kannalta suotuisaa ratkaisua ei saavuteta neuvotteluin, ajamme tämän asiaa tehokkaasti ja asiantuntevasti tuomioistuimessa. Oikeudenkäynnit työsuhdeasioissa kuuluvat vahvuusalueisiimme. Ajamme asian loppuun asiantuntevasti ja tehokkaasti tuomioistuimessa. 

Ota Almgren & Sankamon ammattitaitoiset lakimiehet avuksi työoikeudellisiin toimeksiantoihin!

Ota yhteyttä


    Sinua saattaa kiinnostaa myös:

    Toimitusjohtajasopimuksesta ja kilpailukiellosta

    Osakeyhtiön toimitusjohtaja on yrityksen hallintoelin samaan tapaan kuin hallitus ja yhtiökokous. Toimitusjohtaja ei siis ole työsuhteessa yritykseen. Toimitusjohtajan asemaa ja tehtäviä säännellään lähinnä osakeyhtiölaissa, avoimista

    Työsuhteet yrityskaupassa

    Osakekaupassa yhtiön osakkeenomistaja myy osakeyhtiön määräysvaltaan oikeuttavat osakkeet toiselle taholle. Osakkeenomistajan vaihtuessa yhtiön työntekijöiden työnantajayritys ei kuitenkaan muutu. Tässä kirjoituksessa käsitellään liiketoimintakauppaa, tarkemmin ”liikkeen luovutusta”,