Toimisto

Täällä sinua varten

Matti Sankamo

Matti Sankamo on auskultoinut Pohjanmaan käräjäoikeudessa, ja myöhemmin työskennellyt esittelijänä Vaasan hovioikeudessa. Tämän toimiston palveluksessa hän on ollut vuodesta 2019. Hän palvelee riidanratkaisuun liittyvissä toimeksiannoissa niin tuomioistuimissa kuin välimiesoikeudessakin. Hänen vahvuusalueisiinsa kuuluvat työoikeutta, rakennusalaa ja talousrikoksia koskevat toimeksiannot. Tällä hetkellä hän valmistelee muun työnsä ohessa oikeustieteen lisensiaatin tutkintoa talousrikoksista.

Toimistomme arvot

Asiakaskeskeisyys ja tehokkuus

Meillä asiakkaan etu kuuluu keskiöön. Reagoimme vaihtuviin olosuhteisiin nopeasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti. Me tasoitamme tien, jotta asiakkaamme voi hengähtää ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Korkea laatu

Toimistomme tarjoaa korkealaatuista asiantuntijapalvelua, jolla saamme aikaan pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Korkean laadun varmistamiseksi panostamme jatkuvaan ammattiosaamisen kehittämiseen.

Ammattietiikka

Toimistomme palvelee eettisesti ja arvostaen asiakkaidemme luottamusta. Meillä asiakas tietää aina saavansa oikea-aikaisen ja rehellisen asiantuntijanäkemyksemme ratkaisumalleineen kussakin olosuhteessa.

Perintäkarhut

Almgren & Sankamo Lakiasiaintoimistojen yhteydessä toimivalla Perintäkarhuilla on yli 20 vuoden kokemus perintätoiminnasta. Huomioimme asiakkaan yksilölliset tarpeet, joiden mukaan valitsemme parhaat keinot saatavien perintään ammattitaidolla. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää