fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Vahingonkorvausasiat

Vahingonkorvausta vaatiessa on oltava tarkkana. Vahingonkorvausasioissa on kyettävä osoittamaan itse vahingon syntymisen lisäksi syy-yhteys vahingon ja teon välillä sekä teon tahallisuus tai tuottamuksellisuus.

Yksityishenkilölle vahingonkorvausasiat käyvätkin nopeasti käsittämättömiksi ja siksi asiantuntija-apuun kannattaa turvautua pikaisesti heti vahingon tapahduttua. Meillä on kattava kokemus vahingonkorvausasioiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Saat meiltä asiantuntevaa apua, oli kyse sitten vahingonkorvauksen perimisestä tai neuvottelemisesta, oikeudenkäynnistä, korvausta koskevasta sopimuksesta tai vahingonkorvaukseen liittyvästä vakuutusasiasta.

Tietosuoja-asiat hallintaan

Tätä nykyä myös tietosuoja-asioilla on vahingonkorvausliitäntä. Rekisterinpitäjät ja muut henkilötietoja käsittelevät saattavat syyllistyä muun ohella tietosuojarikkomuksiin ja siten aiheuttaa yksityishenkilöille vahinkoa. Tietosuojasääntöjen vastainen menettely voi oikeuttaa vahingonkorvaukseen niin aineellisesta kuin aineettomastakin vahingosta. Avustamme yksityisasiakkaitamme myös tietosuojakysymyksiä koskevissa vahingonkorvausasioissa.

Meillä on kattava kokemus vahingonkorvausasioiden menestyksekkäästä hoitamisesta.

Ota Almgren & Sankamon asiantuntijat avuksesi!

Ota yhteyttä


    Sinua saattaa kiinnostaa myös:

    Toimintaohjeita tietomurron uhreille

    Viime päivinä on laajalti uutisoitu Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistuneesta tietomurrosta. Tästä johtunut tietovuoto on käsillä olevan tiedon valossa erittäin laaja, koskien useiden tuhansien yksityishenkilöiden arkaluontoisia tietoja.