fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Asunto- ja kiinteistökauppariidat

Asunto- tai kiinteistökaupat kuuluvat monille elämän suuriin päätöksiin. Tämän vuoksi vahinkotapauksessa kannattaa varmistua menettelevänsä oikein. Almgren & Sankamo on tukenanne. Suosittelemmekin vahingon rajaamiseksi, että näissä tilanteissa käännytte viipymättä puoleemme.

Asunto- ja kiinteistökauppa

Palvelemme kokemuksella asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä toimeksiannoissa, olipa kyse sopimuslaadinnasta, -neuvotteluista tai riidanratkaisusta. Lakimiehemme ajavat tehokkaasti asiakkaan etua ensimmäisestä reklamaatiosta aina sovintosopimukseen tai oikeuden ratkaisuun saakka. Avustamme asiakkaitamme myös laatimalla asiakirjoja, kuten kauppasopimuksia.

Kiinteistöjä ja asuntoja koskevat riidat

Riita-asioissa edustamme säännöllisesti niin ostajaa kuin myyjää. Perehdymme aina kuhunkin toimeksiantoon perinpohjaisesti, jotta asiakkaan etu saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti. Selvitämme aina ensimmäiseksi edellytykset sovinnolliselle ratkaisulle, mutta jos tämä ei ole mahdollista, ajamme asiakkaan etua tehokkaasti ja asiantuntevasti tuomioistuimessa. Ota yhteyttä Almgren & Sankamon asiantuntijoihin!

Ota yhteyttä