fbpx

Helsinki | Kotka | Kouvola

Rakentaminen ja kiinteistöoikeus

Avustamme Almgren & Sankamolla maankäyttöön, rakentamiseen sekä kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Kauttamme saat asiantuntevaa neuvontaa mm. sopimusriitoihin, vastuukysymyksiin ja reklamaatiotilanteisiin. Rakennusurakan aikana tavoittelemme nopeita, vähähäiriöisiä ratkaisuja. Rakentamisen jälkeisissä erimielisyystilanteissa ajamme tehokkaasti asiakkaan etua. Merkittävä osa toimeksiannoistamme liittyy rakennusalaan, mikä onkin vahvaa osaamisaluettamme. Avustamme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella.

Rakennusalan toimeksiannot kauttamme

Avustamme asiakkaitamme monipuolisesti rakentamiseen liittyvissä oikeudenkäynneissä. Asiakkaamme voivat kaivata apua rakennusalan riidoissa, jotka liittyvät mm. rakentamisen laatuun, aikatauluihin tai maksuvelvollisuuksiin. Lisäksi laadimme erilaisia rakennus- ja kiinteistöalan sopimuksia asiakkaan käyttöön ja osallistumme sopimusneuvotteluihin.

Maankäyttö ja rakentaminen luvallisesti

Rakentamisen ja maankäytön ollessa monella tapaa luvanvaraista huolehdimme siitä, että asiakkailla on kulloinkin nämä lupa-asiat kunnossa. Avustamme myös erilaisissa kiinteistötoimituksissa, kuten lohkomisessa ja halkomisessa.

Kiinteistö- ja asuntokaupat huolettomiksi

Almgren & Sankamolla pidämme huolen, että kiinteistö- ja asuntokaupat sujuvat ongelmitta. Palvelemme kokemuksella kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvissä toimeksiannoissa, mm. sopimusasioissa, sopimusneuvotteluissa ja riidanratkaisuissa. Riita-asioissa edustamme säännöllisesti niin ostajaa kuin myyjää. Hoidamme jokaisen toimeksiannon kattavasti ammattitaidolla. Perehdymme kuhunkin toimeksiantoon perinpohjaisesti, jotta asiakkaan etu saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti. Ota Almgren & Sankamon asiantuntijat avuksesi!

Ota yhteyttä

    Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

    Välimiesoikeus käräjöinnin vaihtoehtona

    Käräjäoikeus riitojen ratkaisupaikkana Normaali sopimusriitojen ratkaisupaikka, eli käräjäoikeus, ei mielestäni ole monipolvisten liike-elämän sopimusten erimielisyyksien ratkaisuun läheskään aina sopiva. Syynä tähän on se, että käräjäoikeus