fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Kivisampo Oy

Almgren & Sankamo on monitaitoinen lakiasiaintoimisto, joka hoitaa työnsä asiallisesti

Kivisampo Oy on kansainvälinen teollisuusyritys, joka valmistaa ja toimittaa yksittäisiä laiteratkaisuja ja kokonaisia laitoksia, kiviaines-, metalli- ja kierrätyssektoreille. Kaikissa toimeksiannoissa noudatetaan alan standardeja sekä tarkkaa laadunvalvontaa. Näin varmistetaan, että asiakkaiden tuotantotoiminta pysyy mahdollisimman tehokkaana sekä turvallisena. Kivisampo valmistaa komponentteja ja laitekokonaisuuksia omilla tuotantolaitoksillaan. Kivisampo Oy:n pääkonttori sijaitsee Kouvolassa, jonka lisäksi muut toimipisteet sijaitsevat Kiteellä sekä Tampereella. Almgren & Sankamon lakiasiainapua Kivisampo on kaivannut mm. takuuasioihin liittyvissä sopimuksissa. 
 
”Almgren & Sankamon toiminnasta minulla on vain positiivista sanottavaa”, kertoo Andrey Malkki, General Manager Kivisampo Oy:stä. ”Koska liiketoimintamme on laajaa, takuuasiat ovat usein haastavimpia. Olemme asiakaslähtöinen yritys ja pidämme huolen, että kaikilla asiakkaillamme työkalut pysyvät kunnossa. Almgren & Sankamon kanssa olemme voineet pitää yllä asiakassuhteita ja hoitaa mahdolliset ongelmatilanteet ilman turhia epäselvyyksiä sekä ammattitaitoisesti.”
 
Andrey Malkki pitää Almgren & Sankamoa monitaitoisena lakiasiaintoimistona, joka hoitaa työnsä asiallisesti. He pitävät huolen, että asiakas saa vastauksen jokaiseen kysymykseensä. Lisäksi Almgren & Sankamo hoitaa työnsä asiakkaan hyväksi. ”He tekevät töitä asiakkaan tarpeet edellä.”
 

Lisätietoa Kivisampo Oy:stä