fbpx
Almgern & Sankamo

Helsinki | Kotka | Kouvola

Hallinto-oikeudelliset asiat

Hallinto-oikeudellisia asioita koskeva palveluntarjontamme on laaja ja kokemuksemme perusteella uskallamme sanoa, että myös hallinto-oikeudellisissa ongelmatilanteissa kannattaa käyttää asiantuntija-apua. Hallintoprosessin kirjallisesta luonteesta seuraa se, että viranomaisen ja tuomioistuimen päätös perustuu pääosin kirjalliseen selvitykseen. Se, että lakimies laatii hakemuksen, selvitykset ja muut asiakirjat asiakkaan puolesta, parantaa asian menestymismahdollisuuksia. Me Almgren & Sankamolla avustamme asiakkaitamme hakemus- ja valitusasioissa heidän tarpeidensa mukaan. Olemme apuna niin viranomaisten kanssa kuin myös oikeudenkäynneissä hallintotuomioistuimissa.

Verotuskysymykset

Verotuskysymykset, esimerkiksi ennakkoratkaisujen ja -päätösten hakeminen verosuunnittelua varten, ovat keskeinen osa toimintaamme. Verotuskysymykset liittyvät usein esimerkiksi perheyrityksen sukupolvenvaihdoksen perintö- ja lahjaverotukseen tai luovutusvoitto- ja varainsiirtoverotusta koskeviin kysymyksiin.

Rakennuslupa- ja kaavoitusasiat

Maankäyttö- ja rakennuslain piiriin kuuluvat asiat ovat yksi osaamisalueistamme. Saat meiltä asiantuntevaa apua esimerkiksi kaava-, rakennus- ja muissa lupa-asioissa.

Viranomaispäätöksiä koskevat valitusasiat

Avustamme monipuolisesti ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan erilaisissa viranomaispäätöksiä koskevissa valitusasioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä Almgren & Sankamon asiantuntijoihin, mikäli tarvitset apua hallinto-oikeudellisissa asioissa!

Ota yhteyttä