fbpx

Toimisto

Täällä sinua varten

Ville Mielonen

Ville Mielonen on ollut tämän toimiston palveluksessa vuodesta 2009. Helsingin yliopistosta hän on valmistunut vuonna 2011 oikeustieteen maisteriksi. Lakimiehenä hän palvelee sekä Suomessa että kansainvälisesti toimivia yrityksiä. Hänen asiakkaidensa liiketoiminta-aloissa on laaja kirjo, sisältäen muun muassa paperiteollisuuden, logistiikan ja teknologia-alan yrityksiä. Hän avustaa myös aloittavia yrityksiä. Hänen osaamisalueensa ovat sopimusoikeus, yrityskaupat- ja järjestelyt, työoikeus sekä maksukyvyttömyysasiat. Hän edustaa asiakkaitamme myös tuomioistuimissa ja välimiesoikeudessa sekä sovintomenettelyissä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko pysyä perillä yrityksemme sekä toimialamme ajankohtaisista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme antamalla sähköpostiosoitteesi!

* Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitteeni lisätään Almgren & Sankamo Oy:n postituslistaan. Olen lukenut ja hyväksyn Almgren & Sankamo Oy:n tietosuojakäytännön.

Voit peruuttaa tilauskirjeen koska vain, sähköpostiemme alaosasta.