fbpx

In-House -lakimies

Peruspalvelu

Tuki kaikkiin yrityksen oikeudellisiin asioihin. Palvelu koostuu ilmaisesta puhelinneuvonnasta. Perehdymme toimeksiannosta sovittaessa asiakkaan liiketoimintaan ja toimintaympäristöön, jolloin neuvonnassa päästään suoraan ongelman ytimeen. Yrittäjän on turha valvoa öitään huolineen, kun ongelma usein ratkeaa soitolla lakimiehelle.  

Peruspalvelu on hinnaltaan Kumppanuutta edullisempi ja sovitaan erikseen.

Kumppanuus

Palvelu koostuu konsultoinnista laki- ja sopimusasioissa puhelimessa ja sähköpostilla. Laadimme teille sopimuksia sekä tarkistamme ja kommentoimme jo käytössänne olevia sopimuksia. Olemme tukenanne rutiinilakiasioissa.  

Palvelun hinta skaalautuu tarpeittenne ja yrityksenne koon mukaan, ja se sovitaan erikseen.   

Kaikki kiinteät sopimuskaudet aloitamme ilmaisella yritysvierailulla. Haluamme tutustua teihin ja liiketoimintaanne, sillä mitä paremmin me teidät tunnemme, sitä tehokkaammin me teitä myös palvelemme. Kun olemme perehtyneet asiakkaan liiketoimintaan ja toimintaympäristöön, neuvonnassa päästään suoraan asian tai ongelman ytimeen. Palvelun kautta teillä on käytössänne paitsi koko toimiston tietotaito myös teille erityisesti nimetty luottojuristi. 

Referenssit

Perheeni omistama Pyroll-konserni on tehnyt Almgren & Sankamon kanssa yhteistyötä vuodesta 1992 lähtien. Tuona aikana olemme käyneet läpi valtavat muutokset: takana on kaksi lamaa, olemme ostaneet ja myyneet yrityksiä, mukaan on tullut täysin uusia toimialoja, yrityksemme koko on moninkertaistunut, olemme kansainvälistyneet, henkilökuntamme määrä on moninkertaistunut ja liikevaihtomme on kasvanut merkittävästi nykyiseen yli 100 miljoonaan euroon.

Muuttuvissa tilanteissa kynnyksen käyttää juristia pitää olla alhaalla. Jokaisella yrittäjällä tulee olla luottojuristi, joka tuntee asiakkaansa hyvin ja pystyy auttamaan nopeasti. Uskon, että yhteistyömme myötä myös Almgren & Sankamo on kasvanut ja kehittynyt, saanut uutta osaamista ja näkemystä nopeasti kasvaneen perheyrityksen lakiasioiden hoitajana ja yrittäjän tukena.

Meille yhteistyö Almgren & Sankamon kanssa on ollut tärkeää. Suosittelen.

reino_uusitalo

Reino Uusitalo
Teollisuusneuvos
Pyroll Group Oy

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko pysyä perillä yrityksemme sekä toimialamme ajankohtaisista uutisista? Tilaa uutiskirjeemme antamalla sähköpostiosoitteesi!

* Pakollinen kenttä

Sähköpostiosoitteeni lisätään Almgren & Sankamo Oy:n postituslistaan. Olen lukenut ja hyväksyn Almgren & Sankamo Oy:n tietosuojakäytännön.

Voit peruuttaa tilauskirjeen koska vain, sähköpostiemme alaosasta.